Regisztráció és bejelentkezés
Bejelentkezés
Avatar
Még nem regisztrált?

Legyen tagja közösségünknek!
Az alábbi linken választhat a csatlakozási lehetőségek közül.

Elfelejtett jelszó - Elfelejtett felhasználónév

Emlékezzen rám
  • VTEM Image Show

    Fussunk együtt

    kedvezményesen
  • VTEM Image Show

    Élvezd

    a kedvezmények adta lehetőségeket
  • VTEM Image Show

    RunCard

    ami a futáshoz kell!
  • VTEM Image Show

    Csatlakozz

    Magyarország első futóközösségéhez
  • VTEM Image Show

    RunCard

    több mint kártya!
  • VTEM Image Show

    Engedmények

    a partnereinknél
  • VTEM Image Show

    Kedvezményes

    nevezések
  • VTEM Image Show

    Hasznos

    versenyértékelések
  • VTEM Image Show

    Futás élménye

    a közösségben
  • VTEM Image Show

    Fuss több versenyen

    kedvezőbb nevezéssel
  • VTEM Image Show

    A közösségi futás

    hatalma
  • View Események

    & Eseménynaptár 
    és
    Futóversenyek

  • View

    & Kedvezményt
    adó
    partnereink

  • View

    & Szolgáltatásaink
    és

    kártyaigénylés

  • View

    &
    Versenyértékelések

Kiemelt partnereink

BikeRun_FEST.jpgFutoBolond_logo.pngProID.pngSmartBelt_logo.jpgSynergolablogo.jpgajandekgyarto.gifbalaton.jpgbbulogo.jpgbelyegzogyarto.gifcardiocontrol.jpgcompressport_logo.jpgdiapolo.jpgdunafit.giffaninfo.jpgfutasnet.jpgfutocuccok.jpglogo_fek_v1.jpgmagyarvandorok.jpgnemzetibormaraton.jpgnevjegygyarto.gifnutrixxion.jpgoptivakupa.jpgpenco-vektoros-logo.jpgpowerbar arnyekos.pngrexfontana_szeles.pngspartai_logo.pngsqueezy-logo.pngtflotta_logo.giftusnad-marathon.jpgvelencemaratonlogo.jpgvipfotologoface.jpg

„RunCard” Kedvezménykártya

Általános Használati Feltételek

A RunCard Kedvezmény Kártya internetes oldalának, kedvezményes vásárlói rendszerének és jutalékrendszerének használatára vonatkozó Általános Használati Feltételek (a továbbiakban: ÁHF).

A Rex Fontana Kft. (a továbbiakban RF) –a Gilaron International Ltd. jogtulajdonos engedélye alapján – a Felhasználók és a különböző kedvezményeket biztosító Partnerek részére kölcsönös előnyöket nyújtó rendszert üzemeltet, amelyet a jelen ÁHF-ben rögzített feltételek alapján lehet igénybe venni. Azon Felhasználók, akik az RF és Együttműködői által kiadott kedvezménykártyával rendelkeznek, olyan mértékben és feltételekkel jogosultak a Partnerek által felajánlott különböző kedvezményekre (pl. termékek vásárlása, valamint szolgáltatások igénybevétele során), ahogyan azt az adott Partner meghatározta.

A jelen ÁHF valamennyi Felhasználóra és Partnerre irányadó. Megismerése és elfogadása a regisztráció feltétele az RF rendszerében. Az ÁHF elfogadása online tömeges szerződéskötésnek minősül és a szerződő felekre nézve kötelező érvényű.

I. Az RF rendszer működése

1. Az RF olyan rendszert üzemeltet, amely a résztvevők (Együttműködők, Felhasználók és Partnerek) számára, termékek értékesítése/megvásárlása, illetve szolgáltatások nyújtása/igénybe vétele során kölcsönös előnyöket nyújt.

-          A Felhasználók részére biztosítja, hogy a Partnereknél a kedvezménykártya igénybe vételével kedvezményesen vásárolhassanak termékeket vagy vehessenek igénybe szolgáltatásokat.

-          A Partnerek részére folyamatos, kiemelt megjelenést biztosít saját internetes oldalán és annak aloldalain, az Együttműködők hálózatában, valamint az RF hirdetési rendszerében.

2. A Felhasználók és a Partnerek regisztrációt követően ingyenesen jogosultak használni a RunCard hivatalos internetes oldalát, valamint a RunCard közösségi oldalát.

3. Az RF a regisztrált Felhasználók részére egy egyéni azonosítóval ellátott kedvezménykártyát állít ki, amely rögzíti a Felhasználó adatait (név, kártya sorszáma, egyedi azonosító). A kártya harmadik személy részére nem ruházható át, kizárólag a kártya tulajdonosának biztosít vásárlási kedvezményt. A kedvezménykártya kizárólag a kedvezmény érvényesítésekor, az RF hivatalos internetes oldalán feltüntetett Partnereknél, az általuk meghatározott kedvezményre (termékek vásárlására vagy szolgáltatások igénybe vételére) jogosít. A kedvezménykártya készpénzre vagy bármely más pénzhelyettesítő eszközre nem váltható be.

4. A Felhasználó által igényelt kedvezménykártyát az RF éves tagdíj ellenében állítja ki, a Felhasználó által megadott adatok alapján. A kártyaigénylés során kért adatok hiányában, hiányos, téves, vagy nem valós adatok megadása esetén az igényelt kedvezménykártya nem kerül kiállításra. Az igényléskor megadott adatoknak minden esetben meg kell egyezniük a regisztráció során megadott adatokkal. Az igényelt kedvezménykártya a megrendelés hónapjának utolsó napjától számított 14 napot követően kerül legyártásra és kézbesítésre, postai úton. Az RF fenntartja a jogot, hogy a gyártási és kézbesítési idő a megadottól eltérjen. A kártyaigénylésről és annak státuszáról a Felhasználó a regisztrációja során megadott e-mail címre értesítést kap.

5. A kedvezménykártya kiállításának időpontja minden esetben megegyezik a megrendelés időpontjával. A megrendelt kedvezménykártya a megrendelés hónapjának utolsó napjától számított 1 (egy) naptári évig érvényes, az érvényességi idő lejárta után automatikusan érvényét veszti. Amennyiben az érvényességi időtartam lejár, a Felhasználónak csak a kedvezménykártya megújításával, az éves tagdíj megfizetésével és új kedvezménykártya igénylésével van lehetősége az RF rendszere által biztosított kedvezmények ismételt igénybe vételére.

6. Felhasználó tudomásul veszi, hogy miután az RF a kedvezménykártyát kiállította részére, a kiállítást követően azt visszavonni, érvényteleníteni, módosítani, illetve más Felhasználó nevére átíratni nem lehet.

7. Megrongálódott, elveszített, megsemmisült kedvezménykártya pótlására bruttó 1.905.- Ft (1.500.- Ft+ÁFA) pótlási díj, Felhasználó általi megfizetése ellenében van lehetőség. A pótlást csak az a Felhasználó kérheti az RF ügyfélszolgálatán keresztül, aki a kedvezménykártyával rendelkezett és annak érvényességi ideje még nem járt le.

8. A Partner a Felhasználónak nyújtott kedvezmény érvényesítésekor jogosult megvizsgálni a kedvezménykártya külső érvényességi azonosítóit és a kártyán szereplő név azonosítására a Felhasználótól erre alkalmas dokumentumot kérhet, további kétség esetén elvégezheti a kedvezménykártya azonosítását az RF internetes oldalán keresztül is. A Felhasználó a Szerződés elfogadásával tudomásul veszi, hogy amennyiben kedvezménykártyája érvénytelen vagy személyazonosságát nem tudja igazolni, nem jogosult a Partnerek által biztosított kedvezményt igénybe venni. A Felhasználó a Szerződés elfogadásával tudomásul veszi, hogy a kedvezménykártya hamisítását a törvény bünteti.

9. Amennyiben a kedvezmény szabályszerű érvényesítésekor az RF hivatalos internetes oldalán feltűntetett Partner nem biztosítja az RF hivatalos internetes oldalán aktuálisan feltüntetett kedvezményt Felhasználó részére, úgy a Felhasználó jogosult a Partnernél panaszt tenni a Vásárlók Könyvébe történő bejegyzéssel, majd haladéktalanul köteles ezt a tényt az RF részére is bejelenteni. RF haladéktalanul kivizsgálja a panasz jogosságát és a vizsgálat eredményéről tájékoztatja a Felhasználót. Jogos panasz esetén az RF a Partnerrel szemben a Partneri szerződésben foglaltak szerint jár el.

10. A kedvezménykártya termékek megvásárlását és szolgáltatások igénybe vételét teszi lehetővé a Partnereknél, kedvezményes áron. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a Partnernél vásárolt termékek, valamint az igénybe vett szolgáltatások kizárólag a Partnertől erednek. A Partner teljesítéséért, magatartásáért, szerződésszegéséért az RF semminemű kötelezettséget vagy felelősséget nem vállal, mert ez a jogviszony a Partner és a Felhasználó között jön létre.

11. Az RF rendszerében regisztrált egyéni Felhasználók (magánszemélyek) részére tagdíj kedvezmény elérésére van lehetőség, amennyiben a Felhasználó az RF rendszerét harmadik személyek, leendő Partnerek részére továbbajánlja. Ez a Felhasználónak kizárólag jogosultsága, de nem kötelessége.

12. Amennyiben az egyéni Felhasználó további Felhasználókat hívott meg személyes meghívó linkje segítségével, akkor a Felhasználó a sikeresen regisztrált és kedvezménykártyát igényelt további Felhasználók után tagdíj kedvezményre lesz jogosult. A következő év tagdíjából öt fő regisztrált meghívott után 50% kedvezmény illeti meg, tíz fő regisztrált és kedvezménykártyát igényelt meghívott után térítésmentesen igényelheti vagy hosszabbíttathatja meg lejárt kedvezménykártyáját.

13. Az RF rendszerében regisztrált sportszervezetek jutalékra jogosultak, amennyiben a szervezet tagja regisztrál és igényel kedvezménykártyát az RF rendszerében és a regisztráció során megjelöli, hogy mely sportszervezet tagja. A sportszervezet részére az RF jutalék számla ellenében tagdíj visszatérítést biztosít. 

II. Regisztráció

1. Az RF rendszerének Felhasználók részére biztosított használata minden esetben regisztrációhoz kötött. Erre kizárólag elektronikus úton, a RunCard hivatalos internetes oldalán keresztül van lehetőség egy, a RunCard rendszerében már sikeresen regisztrált Felhasználó ajánlásával, meghívást követően, meghatározott regisztrációs időszakokban.

2. A Felhasználói regisztráció ingyenes. A Felhasználó a regisztrációs adatlap kitöltését, az ÁHF megismerését és elfogadását követően, meg kell hogy erősítse regisztrációs szándékát az általa megadott e-mail címre küldött levélben foglaltak szerint. Ez után jön létre az RF rendszerének használatára vonatkozó szerződés az RF és a Felhasználó között.

3.  Az RF rendszerének Partnerek részére biztosított használata minden esetben regisztrációhoz kötött. Erre kizárólag, elektronikus úton, a RunCard hivatalos internetes oldalán keresztül van lehetőség egy, a RunCard rendszerében már sikeresen regisztrált Felhasználó ajánlásával és közreműködésével, a közreműködő Felhasználó felhasználói fiókján keresztül. Partneri regisztrációra nem csak bizonyos kiemelt időszakokban, hanem folyamatosan van lehetőség. Felhasználói közreműködés vagy megerősítés hiányában a Partneri regisztráció azonban elutasításra kerül. A Partneri regisztráció során a közreműködő Felhasználó semmilyen díj részére történő közvetlen megfizetésére nem jogosult.

4. A Partner a regisztrációs adatlap kitöltését, az ÁSZF megismerését és elfogadását követően, meg kell, hogy erősítse regisztrációs szándékát az általa megadott e-mail címre küldött levélben foglaltak szerint. Ez után jön létre az RF rendszerének használatára vonatkozó szerződés az RF és a Partner között. RF a Partnerek részére kiemelt megjelenést és a RunCard oldalán egyénileg elhelyezhető hirdetések megjelenését biztosítja.

5. Az RF minden esetben fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül, azonnali hatállyal törölje rendszeréből a hiányos vagy nem valós adatokkal regisztrált Felhasználót vagy Partnert. Ez esetben a törölt Felhasználó vagy Partner semmilyen anyagi vagy jogi követelést nem támaszthat az RF-el szemben.

6. A sikeres regisztrációt követően minden felhasználónak 7 naptári nap áll rendelkezésére a regisztráció során megadott adatainak módosítására, kivéve a regisztráció során megadott e-mail címet, amelynek megváltoztatására egyáltalán nincs lehetőség. A regisztrációt követő 8. naptári naptól az egyéb adatok módosítása –a Felhasználó jelszavát kivéve- egyénileg már nem lehetséges.

III. Szerződő felek, a szerződés tárgya és hatálya

1. A szerződő felek azRF és a Felhasználó vagy az RF és a Partner, akik jogilag és pénzügyileg önálló és egymástól független piaci résztvevők.

2. Az RF rendszerébe egy Felhasználó kizárólag egy alkalommal regisztrálhat, saját nevével és adataival.

3. Felhasználó a jelen ÁHF elfogadásával kijelenti, hogy nagykorú, vagy a 14. életévét betöltötte és önálló keresettel rendelkezik, és nem áll cselekvőképességet kizáró vagy korlátozó gondnokság hatálya alatt, illetve jogi személy vagy egyéni vállalkozó.

4. Felhasználó kijelenti, hogy a regisztráció során kitöltött regisztrációs adatlapon megadott adatok a valóságnak megfelelnek és ezen kívül semmilyen olyan tényt, információt, vagy adatot nem hallgatott el, amely a szerződés létrejöttére befolyással lehet. Amennyiben Felhasználó adatai a valóságnak nem felelnek meg, akkor az RF ezen tényről való tudomásszerzésekor előzetes figyelmeztetés nélkül, azonnali hatállyal törli rendszeréből a Felhasználót és annak fiókját. A törölt Felhasználó a törlést követően semmilyen követelést nem támaszthat az RF-el szemben.

5. Felhasználó az RF Partnereinél termékek vásárlása és szolgáltatások igénybe vétele során a Partnerek által meghatározott kedvezményekre jogosult. A Partnerek felsorolását és az aktuális kedvezmények mértékét a RunCard hivatalos internetes oldalán lehet megtekinteni.

6. Jelen Szerződés Felhasználó esetén határozatlan időre, Partner esetén 1 (egy) év határozott időtartamra szól.

Amennyiben partneri szerződés esetén a szerződés hatályának lejártát megelőző 30. napig egyik szerződő fél sem nyilatkozik arról, hogy a szerződést meg kívánja hosszabbítani, úgy a szerződés az 1 (egy) év határozott időtartamot követően automatikusan megszűnik. Ez után az ismételt Partneri csatlakozás bármely más Felhasználó közreműködésével is lehetséges, és új szerződéskötésnek minősül.

7. A szerződés hatályba lépésének időpontja Felhasználó és Partner esetében is, a sikeres regisztrációt követő Felhasználói vagy Partneri fiók aktiválásának időpontja.

8. Felek a szerződés megszűnésének időpontjáig a jelen szerződésben rögzített jogaikat jogosultak gyakorolni és kötelezettségeiket kötelesek teljesíteni.

IV. Felhasználó jogai és kötelezettségei

1.  Felhasználó tudomásul veszi, hogy a jelen szerződéses jogviszony alapján részére járó kedvezményt, vagy bármely egyéb költséget (adó, járulék, hozzájárulás, stb.) maga köteles viselni, ebben a tekintetben semminemű igényt nem jogosult az RF-re áthárítani. Amennyiben Felhasználó jelen szerződéssel kapcsolatos valamely jogának gyakorlásához vagy kötelezettségének teljesítéséhez közigazgatási, hatósági vagy egyéb engedély, hozzájárulás szükséges, úgy ennek beszerzése – saját költségén – az ő feladata.

2.  Felhasználó a szerződés alapján nem köteles vásárlásokat bonyolítani, szolgáltatásokat igénybe venni, továbbá nem köteles az RF rendszerét harmadik fél részére tovább ajánlani, minderre kizárólag saját belátása szerint jogosult.

3. Felhasználó meghívása, ajánlása esetén az újonnan csatlakozó Felhasználók vagy Partnerek a Felhasználó részére közvetlenül pénzfizetést vagy egyéb szolgáltatást nem teljesíthetnek az RF rendszerével kapcsolatban.

4. Felhasználó kötelessége az őt érintő törvényekről, jogszabályokról, azok esetleges módosításairól és változásairól - különös tekintettel az adó - és társadalombiztosítási jogszabályokra- önállóan információkat szerezni, hogy minden hatályos előírásnak eleget tudjon tenni. A Felhasználó ezzel kapcsolatban érkező felszólítására az RF, a felek közötti jogviszony módosítására nem kötelezhető.

5. A Felhasználó a szerződéssel létrejött jogviszony fennállása alatt - különösen az RF rendszerének esetleges új Felhasználók vagy Partnerek részére történő tovább ajánlása során -, nem jogosult az RF-et képviselni, az RF nevében eljárni - különösen készpénzt átvenni -, illetve nem jogosult az RF nevében jognyilatkozatot tenni, kötelezettséget vállalni, vagy jogosultságot elismerni. Felhasználó az RF rendszerének leendő Felhasználói és Partnerei részére kizárólag a RunCard hivatalos internetes oldalán szereplő nyilvános információkat, az RF által kiadott és engedélyezett nyomtatványok és tájékoztató anyagok felhasználásával jogosult továbbajánlani. Az RF engedélye nélkül Felhasználó nem használhatja fel a RunCard rendszerét, az ahhoz tartozó védjegyeket, az Együttműködők védjegyeit, valamint a jövőben bejegyzendő szabadalmi jogokat bármilyen általa, vagy az ő kezdeményezéséből elkészített médiafelületen. Felhasználó az RF rendszerének továbbajánlása során köteles betartani a vonatkozó jogszabályokat.

6. Felhasználó az RF rendszerének továbbajánlására irányuló tevékenysége vagy annak használata során nem hozhat létre az RF rendszerén belül semmiféle saját rendszert, különösen az RF rendszerhez bármilyen formában hasonlító rendszert.

7. Felhasználó a jelen szerződéses jogviszonnyal kapcsolatban az RF rendszeréről tudomására jutott adatokat, információkat nem hasznosíthatja, továbbá köteles távol tartani magát bármely konkurens tevékenységtől, amellyel az RF-nek anyagi, illetve erkölcsi kárt okoz, vagy bármilyen formában rontja a piaci pozícióját.

8. Felhasználó számára tilos a jelen szerződéses jogviszony alatt, illetve e jogviszony megszűnését követő 12 hónapon belül az RF rendszerének más Felhasználóit, saját maga által létrehozott, vagy az RF részére konkurenciát jelentő vállalkozásokhoz, kedvezményt nyújtó rendszerekhez átcsábítani, vagy erre kísérletet tenni. A Felhasználó az RF rendszerén kívül a „RunCard ill. RunningCard” márkanevet és/vagy védjegyet semmilyen célra nem használhatja.

9. Felhasználó szerződésszegése esetén köteles az RF részére okozott kárt megtéríteni. A Felhasználó jogviszonya ebben az esetben regisztrációja törlésével, azonnali hatállyal megszűnik, de a jelen Szerződés IV./8. pontja, a benne foglalt határidő lejártáig érvényben marad és a Felhasználóra nézve kötelező érvényűnek tekintendő.

10. Felhasználó köteles a jelen szerződésből eredő jogait és kötelezettségeit a tőle általában elvárható gondossággal gyakorolni, és harmadik személy számára információt kizárólag jóhiszeműen továbbadni.

V. Partner jogai és kötelezettségei

1.  Partner tudomásul veszi, hogy a jelen szerződésben biztosított kedvezmény érvényesítésekor, a Partner termékértékesítési és/vagy szolgáltatásnyújtási tevékenysége során, a Partner és a Felhasználó között szerződéses jogviszony jön létre, amely jogviszonynak az RF semmilyen jogcímen nem válik alanyává vagy résztvevőjévé. Ennek megfelelően Partner tudomásul veszi, hogy ezen termékértékesítési és/vagy szolgáltatásnyújtási tevékenysége során létrejött bármely szerződéses kötelezettsége megszegése esetén a Felhasználó bármiféle igényt kizárólag vele szemben támaszthat. A Partner a Felhasználó által támasztott igényt semmilyen jogcímen nem jogosult az RF felé továbbhárítani. Partner ezért szavatolja, hogy a Felhasználó felé közvetlenül helytáll az adott termékértékesítésből, vagy szolgáltatásnyújtásból eredő bármilyen jogcímen érvényesített jogszerű követelésért.

2. Amennyiben a Felhasználó a Partneri termékértékesítéssel vagy a szolgáltatásnyújtással kapcsolatban bármilyen jogcímen igényt érvényesít közvetlenül az RF-el szemben, és ebből az Rf-nek bármiféle kötelezettsége, kára vagy költsége keletkezik, úgy a Partner köteles ezen kötelezettségért az RF helyett helytállni, illetőleg a felmerült kárt, költséget maradéktalanul megtéríteni az RF részére. Köteles továbbá a Partner az RF-nek minden tőle telhető segítséget megadni, hogy az RF az esetleges bírósági, vagy peren kívüli eljárásban, igényérvényesítés során a Felhasználó által érvényesíteni kívánt felelősség alól mentesülhessen.

3. Partner tudomásul veszi, hogy nem érvényesíthet igényt az RF-el szemben a pontatlan vagy félreérthető internetes közlések, megjelenések miatt bekövetkezett károkért, kivéve amennyiben ezen közlés bizonyítottan az RF szándékos, vagy súlyosan gondatlan magatartására vezethető vissza.

4. Partner tudomásul veszi, hogy a Szerződés időtartama alatt köteles elfogadni az RF és az RF Együttműködőinek logójával ellátott kedvezménykártyákat, függetlenül attól, hogy a kártyatulajdonos Felhasználó vagy sem az RF oldalán. Az Együttműködők listáját és kedvezménykártyáinak logóit az RF minden esetben elérhetővé teszi Partner részére. Partner köteles a csatlakozását követően részére elküldött RF, és az RF együttműködő partnereinek azonosítására szolgáló matricákat és egyéb azonosítókat üzletében a vásárlók részére jól látható helyen elhelyezni.

5. Partner tudomásul veszi, hogy az RF együttműködő partnereinek hálózatában, az új Partnerek jelentkezését és megjelenését az Együttműködő felülvizsgálhatja, és a jelentkezést elutasíthatja. Elutasítás esetén a Partner nem kerül megjelenítésre annak az Együttműködőnek a hálózatában, aki jelentkezését elutasította.

6. A Partner a jelen Szerződésből eredő jogait és kötelezettségeit nem jogosult harmadik személyek részére bármely módon átruházni vagy átengedni.

7. Amennyiben a Partnert a jelen Szerződés rendelkezéseinek megszegéséből kár éri, azt az RF semmilyen módon nem háríthatja át.

VI. Felelősség

1. Az RF a Felhasználó és a Partner felé jelen szerződéses jogviszonyból kizárólag szándékos, vagy súlyos gondatlansággal okozott kárért felel. Az RF minden más esetben kizárja felelősségét a Felhasználó által érvényesített kártérítési igénnyel szemben, amelyet a Felhasználó vagy Partner a jelen ÁHF elfogadásával tudomásul vesz.

2. Az RF nem vállal felelősséget és szavatosságot az internet, valamint a RunCard hivatalos internetes oldalán elérhető szolgáltatások állandó, folyamatos használhatóságáért és az ebből eredő károkért, csak és kizárólag akkor, amennyiben az ezen okból keletkező károk bizonyíthatóan az RF szándékos, vagy súlyosan gondatlan magatartására vezethetők vissza.

3. Azokért a termékekért és szolgáltatásokért, amelyeket a Felhasználók a Partnereknél vásárolnak meg, illetve vesznek igénybe, a jog- és kellékszavatosság a Partnereket terheli.

4. A Partner termékértékesítése vagy szolgáltatásnyújtása esetén a Partner és a Felhasználó között létrejövő szerződéses jogviszonyra tekintettel - amelynek az RF semmilyen jogcímen nem alanya vagy résztvevője - a Felhasználó elfogadja, hogy a Partner szerződéses kötelezettségének megszegése esetén, a Felhasználó kizárólag a Partnerrel szemben támaszthat bármiféle igényt. A Felhasználó semmilyen jogcímen nem jogosult az RF felé igényét továbbhárítani, vagy ilyen igénnyel közvetlenül az RF-el szemben fellépni. Az RF nem jogosult és nem köteles eljárni a Felhasználó és a Partner között létrejött termékértékesítés, vagy szolgáltatásnyújtás kapcsán érvényesítendő kellék- vagy jogszavatossági ügyekben. A Felhasználó nem követelheti az RF-től a Partner hibás teljesítéséből eredő, a Partnerrel szembeni igényekben való közvetítési, illetve mediációs eljárásokban való részvételt, tanúskodást, egyéb irányú nyilatkozattételt.

5. Az RF nem vállal felelősséget azért az esetleges téves tájékoztatásért, félrevezető információért, amit a Felhasználó vagy a Partner harmadik személyektől kap. E tekintetben a mindenkori Általános Használati Feltételek az irányadóak és hatályosak.

6. Az RF mentesül a jelen szerződés szerinti kötelezettségeinek nem teljesítéséért, hibás teljesítéséért vagy késedelmes teljesítésért való felelősség alól, amennyiben azt vis maior esemény okozta. Vis maior esemény időtartama alatt a Szerződés hatálya oly mértékben szünetel, amennyiben a szerződés teljesítése a vis maior esemény miatt nem lehetséges.

Vis maior eseménynek minősül az RF érdekkörén kívül eső okból eredő, elháríthatatlan esemény, így különösen: természeti katasztrófa, tűzvész, áradás, hatóság intézkedése, rendelkezése, szükségállapot, lázadás, polgárháború, háború, sztrájk vagy hasonló munkabeszüntetés, továbbá a RunCard internetes oldala és egyéb az RF adatbázishoz való hozzáférést biztosító technikai alapfeltételek tartós, az RF érdekkörén kívül eső okokból történő szünetelése.

VII. Kapcsolattartás és adatkezelés

1. A jelen szerződés alapján, a szerződő felek közötti kommunikáció kizárólag írásban, elektronikus úton, a RunCard honlapján megadott módon és felületeken történik.

A felek írásbeli közlésnek az elektronikus levél formájában történt igazolható és visszakereshető közléseket tekintik.

2. AzRF a Felhasználót és a Partnert, a regisztrációja során megadott elektronikus levelezési címén, az információs adatbázis felhasználásával értesíti.

3. Felhasználó és Partner kötelezi magát arra, hogy a jelen szerződéses jogviszony szempontjából lényeges adatnak számító adataiban bekövetkező változásokat haladéktalanul közli az RF-el, annak ügyfélszolgálatán keresztül. Amennyiben a Felhasználó vagy a Partner a fenti kötelezettségének nem tesz eleget, és ezzel összefüggésben RF-nek bármilyen költsége, kára, többletkiadása keletkezne, úgy ezeket az RF jogosult a Felhasználótól vagy a Partnertől visszaigényelni. Amennyiben ezen mulasztása következményeként a Felhasználó vagy a Partner nem jut hozzá bármely információhoz, vagy kára, költsége keletkezik, úgy ezekért felelősség az RF-t nem terheli és a Felhasználó vagy Partner semmiféle kártérítési igényt nem támaszthat az RF-el szemben.

4. Amennyiben a Felhasználó vagy a Partner a levelezési címének változását nem jelenti be az RF ügyfélszolgálatán, úgy annak közléséig az RF az általa utolsó ismert címre küldött küldeményeket kézbesítettnek tekinti. Az RF nem vállal felelősséget abban az esetben, ha egyáltalán nem tudja, vagy nem tudja időben kézbesíteni a Felhasználó vagy a Partner részére járó küldeményeket, mert azok olyan postai jelzéssel érkeznek vissza, amely a kézbesítés meghiúsulását igazolja. A Felhasználó és a Partner tudomásul veszi, hogy az RF nem köteles a Felhasználó vagy a Partner nem ismert, vagy megváltozott adatainak felkutatására.

5. A kedvezménykártya és egyéb küldemények kézbesítésének szabályai: 

  • amennyiben a bontatlan küldemény bármilyen oknál fogva visszaérkezik az RF postázójába, normál postai küldeményként még egyszer megkísérli a kézbesítést a címzett terhére
  • amennyiben ezután bármilyen oknál fogva ismételten visszaérkezik a küldemény, akkor az RF további kísérletet a kézbesítésre már nem tesz és kézbesítettnek tekinti a küldeményt.

6. A Felhasználó adatait az RF kizárólag az RF rendszerével kapcsolatos szolgáltatások teljesítése, az RF rendszerének biztonságos, folyamatos és hibátlan üzemeltetése céljából használhatja fel, illetéktelen harmadik személy részére nem adhatja át.

7. A Felhasználó a jelen ÁHF elfogadásával hozzájárulását adja ahhoz, hogy e-mail címére  információkat és tájékoztató reklámanyagokat küldjön a RunCard.

8. A Felhasználó jelen ÁHF elfogadásával önkéntes hozzájárulását adja ahhoz, hogy az RF rendszerének működtetésében résztvevők, az RF rendszerének működésével kapcsolatban, adatkezelési ügyletekben adatbázist kezeljenek, adatokat továbbítsanak és fogadjanak, ideértve a RunCard információs adatbázisában szereplő adatokat.

9. A vonatkozó adatvédelmi irányelveket és feltételeket a RunCard hivatalos oldalán nyilvánosan elérhető Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza.

VIII. A szerződés módosítása, megszűnése

1. Jelen szerződést a felek közös megegyezéssel, kizárólag írásban módosíthatják.

2. A jelen szerződést RF akkor jogosult egyoldalúan módosítani, amennyiben a jogszabályi változások, a piaci-gazdasági helyzet jelentős változása, az inflációs index jelentős változása vagy a vásárlói állomány jellemzőinek jelentős változása ezt indokolja.

3. Amennyiben a Partner írásbeli értesítését követő 15 napon belül e-mail-ben nem emelt kifogást az RF által kezdeményezett, jelen szerződéssel kapcsolatos változtatással szemben, az RF módosítási javaslatait érvényesnek, hatályosnak, a Partner által elfogadottnak és ismertnek kell tekinteni.

4. Szerződő felek a jelen szerződést közös megegyezéssel, írásban bármikor jogosultak megszüntetni.

5. Bármely szerződő fél jogosult a szerződést azonnali hatállyal felmondani, amennyiben a másik fél a jelen szerződésből eredő valamely kötelezettségét súlyosan megszegte és ezen szerződésszegést felhívásra sem orvosolja vagy a szerződésszegés olyan súlyos, hogy a szerződés hatályának fenntartása a másik szerződő féltől a továbbiakban nem várható el.

RF a szerződést azonnali hatállyal felmondhatja különösen az alábbi esetekben:

  • a Felhasználó vagy Partner adatszolgáltatási, vagy változás-bejelentési kötelezettségének nem tesz eleget, vagy valótlan adatokat közöl,
  • a Felhasználó vagy Partner az RF jó hírnevét, üzleti hírnevét sértő, vagy veszélyeztető kijelentéseket tesz, vagy ilyen magatartást folytat,
  • a Felhasználó vagy Partner az RF rendszerét az RF által nem engedélyezett formában reklámozza vagy hirdeti, illetve az RF védjegyeit saját anyagain engedély nélkül tűnteti fel,
  • a Felhasználó bizonyíthatóan téves információkkal kíván az RF rendszerébe regisztrálni további Felhasználókat vagy új Partnereket, vagy azokat félretájékoztatja az RF rendszerének használatával és az RF rendszerrel elérhető előnyökkel kapcsolatban,
  • a Partner az RF rendszerén kívül, a jelen szerződésben biztosított kedvezménynél nagyobb kedvezményt ajánl az RF Felhasználóinak vagy egyéb piaci részvevők részére,
  • a Partner az érvényes kedvezménykártya bemutatása ellenére a jelen szerződésben megállapított kedvezmény igénybe vételének lehetőségét indokolatlanul elutasítja,
  • a Partnerrel szemben csődeljárás, felszámolási eljárás, vagy végelszámolási eljárás indul, illetve az adott termék, vagy szolgáltatás teljesítésképtelenségének veszélye áll fenn.

6. A jelen szerződés bármely okból történő megszűnése esetén a Partner minden olyan márkajelzést, védjegyet vagy megjelölést, amely a jelen szerződésre és az RF-el való jelen jogviszonyon alapuló kapcsolatára vonatkozik, köteles haladéktalanul eltávolítani üzleteiből, irataiból, kiadványaiból és az RF által rendelkezésére bocsátott valamennyi iratot, dokumentumot haladéktalanul az RF részére visszaszolgáltatni.

IX. Vegyes rendelkezések

1. A RunCard hivatalos internetes oldalán megjelenő, az RF által elhelyezett szöveges tartalmak elválaszthatatlan részét képezik a jelen ÁHF-nek. Kivételt képeznek ez alól a Felhasználók és Partnerek által egyénileg elhelyezett szöveges tartalmak, amelyekért az RF semmilyen felelősséget nem vállal és velük kapcsolatban semmilyen felelősségvállalásra nem kötelezhető.

2. A közösségi üzenő falon elhelyezett bejegyzések és hozzászólások tartalmáért az RF semmilyen felelősséget nem vállal. A közösségi üzenő falon elhelyezett, másokra nézve sértő, vulgáris vagy törvénybe, jogszabályi előírásba ütköző bejegyzéseket az RF felhasználói bejelentés alapján, előzetes figyelmeztetés nélkül törli. A közösségi üzenő falon reklámcélú bejegyzések, hirdetések elhelyezése nem engedélyezett.

3. A Felhasználó a jelen szerződés elfogadásával hozzájárul ahhoz, hogy az RF a jelen szerződésből eredő jogait és kötelezettségeit harmadik személy részére részben vagy egészben átengedje, vagy átruházza.

4. A jelen szerződés egyes kikötéseinek esetleges érvénytelensége nem jelenti a teljes szerződés érvénytelenségét. A szerződés érvénytelenséggel nem érintett rendelkezései változatlanul érvényben maradnak és kikényszeríthetők. Felek az érvénytelen kikötést kötelesek olyan rendelkezéssel helyettesíteni, amely megfelel a felek közös akaratának és jogszerű.

5. Az RF oldalán történő sikeres regisztráció a jelen ÁHF elfogadását jelenti. Amennyiben Felhasználó nem ért egyet a jelen ÁHF egészével vagy részleteivel, akkor abba kell hagynia a RunCard oldalának és rendszerének használatát és regisztrációját, valamint felhasználói fiókját haladéktalanul egyénileg törölnie kell. A regisztráció és a felhasználói fiók egyéni törlése az Adatlap menüpontban, a Fiók törlése opció segítségével végezhető el. A RunCard a törölt Felhasználókról a törlést követően semmilyen további adatot nem tárol és részükre tájékoztató leveleket sem küld.

6. Szerződő felek a közöttük esetlegesen felmerülő, a jelen szerződésből származó vitás kérdéseket elsősorban peren kívüli egyeztetés útján kötelesek rendezni, amennyiben azonban az nem vezet eredményre, úgy jogvitáik eldöntésére kikötik a Székesfehérvári Járásbíróság illetékességét.

7. A jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben a mindenkor hatályos magyar jogi szabályozás, különösképpen a tömeges online szerződéskötés feltételei és a Polgári Törvénykönyv rendelkezései irányadóak.

Fogalmak

Együttműködő: az RF-el együttműködő jogi személy, illetve egyéni vállalkozó, aki szerződéses jogviszony keretében biztosítja az RF részére a saját hálózatában regisztrált Partnerei elérhetőségét.

Felhasználó: 18. életévét betöltött cselekvőképes, vagy 14. életévét betöltött, önálló keresettel rendelkező természetes személy, vagy jogi személy, illetőleg egyéni vállalkozó, aki az RF rendszerében regisztrálta magát és ez alapján a részére kiállított kedvezménykártyával igénybe veszi a Partnerek által biztosított kedvezményeket, akár termékek vásárlása, akár szolgáltatások igénybevétele során.

Jutalék: az az összeg, amely az RF rendszerét használó sportszervezeteket illeti meg, a jelen ÁHF-ben meghatározott feltételek alapján.

Kedvezményeket biztosító Partner: olyan jogi személy, illetve egyéni vállalkozó, amely termékek vásárlásakor és szolgáltatások nyújtásakor meghatározott kedvezményt biztosít az RF Felhasználói részére az RF-val és/vagy az RF Partnereivel kötött szerződés alapján

Kedvezménykártya: a Felhasználó részére RF által rendelkezésre bocsátott - át nem ruházható - plasztik kártya, amely a Felhasználó adatait tartalmazza (név, kártya sorszáma, egyedi azonosító) és amellyel Felhasználó a kedvezményeket igénybe veheti.

Szerződés: olyan kötelmijogviszony, amely az RF, valamint a Felhasználó vagy Partner között - a regisztrációs adatlap kitöltését, az ÁHF megismerését és elfogadását követően - kizárólag elektronikus úton jön létre azzal a céllal. hogy, az RF hivatalos internetes oldalán keresztül, az RF rendszerének használatára a Felhasználó és a Partnert jogosultságot nyerjen.

Üdvözöljük a weboldalon

        Talán még soha nem volt ilyen népszerű a futás, mint napjainkban. Lépten nyomon szerveződnek az új versenyek, önkormányzatok, civil szerveződések, vállalkozók rendezésében.

A versenyeken új ismeretségek, barátságok szövődnek, baráti társaságok alakulnak, lassan közösséggé áll össze a futótársadalom.
Mi ebben szeretnénk segítséget nyújtani. Összefogjuk azokat az embereket akiknek a sporthoz, a sportos életmódhoz való hozzáállásuk egyezik, hiszen ez teszi színesebbé a szürke hétköznapokat. 

A közösség erejét használva, különböző kedvezményekhez szeretnénk segíteni tagjainkat. Web oldalunkon tájékoztatást kapnak a hazai és nemzetközi versenyek helyszíneiről, időpontjairól, a nevezési feltételekről, utazási és szállás lehetőségekről, valamint az adott időszakban a környéken fellelhető egyéb rendezvényekről, látnivalókról.

Hivatalos verseny beszámolóinkkal (kritikákkal) segíteni szeretnénk a könnyebb eligazodást a versenyek egyre növekvő dzsungelében. Kedvezmény kártyánkat használva, nevezési díjakból kaphatnak engedményeket. Tagjaink az élet más területén is élvezhetik a közösség erejével kialkudott engedményeket. A kedvezményt adókról bővebb tájékoztatást találnak oldalunkon.

 

Kedves futótársak!

Szeretnénk tájékoztatni benneteket, hogy a Magyarországi RunCard Club által kibocsátott kártya nem azonos az Olaszországi versenyekre,nevezési feltételként kért Runcard kártyával.
Javasoljuk,hogy vegyétek fel a kapcsolatot az Olasz Atlétikai Szövetséggel ez ügyben.

Megértéseteket megköszönve, további sikeres felkészülést kíván a RunCard Club Csapata!

Rólunk mondták

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Már nagyon vártam egy ilyen kezdeményezést mint amilyen a RunCard! Amint értesültem róla úgy éreztem csatlakoznom kell a felhasználók csoportjához. Ezáltal lehetőségem van közelebb kerülni mindahhoz, ami igazán kedvelek. Ezek a futás, a barátkozás, a futófelszerelések és táplálékkiegészítők vásárlása kedvező áron. Egyszóval minden megtalálható egy helyen, ami a futó számára kényelmes és rendkívül praktikus!

‎Igor Vojnić Zelić - ultrafutó

Nemrégen hallottam a RunCardról. Az ötlet remek, a futók között egy hiánypótló kezdeményezés. Hiszem, hogy sokan fogják kiváltani és igénybe venni a szolgáltatásait, kedvezményeit. Nagy hajrá az Ötletgazdáknak!

Lajkó Csaba - ultrafutó

A Runcard összegyűjt mindent, amire egy futónak csak szüksége lehet. Így nekünk innentől kezdve már csak azzal kell foglalkozni, amit igazán szeretünk. A futással!

Nagy Zsolt - ultrafutó

Szerencsére a futók száma egyre nő, így egyre több embernek jelentenek majd segítséget a RUNCARD által biztosított kedvezmények. Kívánok minél több együttműködő partnert a kezdeményezéshez!

Lubics Szilvia - ultrafutó

 

Azt hiszem ez egy kiváló kezdeményezés, futók és rendezők számára egyaránt! Segíti a döntést melyik versenyt érdemes választani, segít szállást, esetleg egyéb programot találni az adott városban és nem utolsó sorban kedvezményt biztosít! Kell ennél több!?

Kimmel Péter - terepfutó

Tele van a tárcám értéktelen, haszontalan kártyákkal. Ennek éppen ideje véget vetni. Ha a kitalálók ötleteinek csak a fele összejön ez lesz a kedvencem. Már pedig, ahogy én ismerem Őket, össze fog jönni!

Sárosi Gyula - ultrafutó és triatlonista

Már évek óta vártam valami hasonló megoldást, ami kedvezményes nevezési lehetőséget kínál kimondottan a futó közösségnek, akár egy kedvezmény kártya révén. A RunCard több mint kártya, mert a kedvezőbb nevezési díjak mellett, még sok-sok a futással kapcsolatos kiegészítő szolgáltatást is elérhetőbb áron biztosít közösségünknek.>

Soós Péter - ultrafutó

Kezdő-hobbi futóként fontos számomra, hogy eligazodjak a futó események egyre szélesebb körű világában. Futó sportruházat közül is szívesen mazsolázok, nem mindegy miben futok és mennyiért. Örömmel hallottam a kedvezményes futókártyáról, hisz segítséget nyújthat minél több futóesemény részvételére, futó ruházat olcsóbb megvételére. Sikeressége komplexitásában rejlik, összefogva segít a futás élményét kedvelőknek.

Széplaki Juditta - hobbifutó

Nagyon jó ötletnek/kezdeményezésnek tartom! Igazi hiánypótló szolgáltatás lesz! Emellett remek közösségteremtő is egyben! Érdeklődéssel várom a csatlakozó partnereket és kártyatulajdonosokat! Senki ne tétovázzon!

Máténé Varju Edit - ultrafutó

ARunCard club Europe kártya egy olyan kezdeményezés amely megelőzte korát , előre mutat egy új "futóközösség " létrehozása felé!!!

Kaufer Tamás - szervező és Maratoni futó

 

Nagyon tetszett az ötlet. Én szervezői és felhasználói oldalról is érintett vagyok, a kártya kibocsátása úgy gondolom, hogy remek lehetőséget kínál mind a futók, mind a futással kapcsolatos szervezetek részére, Gratulálok az ötletért

Szanyiné Nyári Hajnalka - szervező és futó

 

ITSE2.jpg
Weboldalunk sütiket használ, mely segít számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.